New Science block, Uppingham School

Working directly with the schools bursary department Peveril Interiors were chosen to carry out the internal finishes to this new build science block at the Prestigious Uppingham School. The fit out consisted of all internal partitions, which included bespoke partitions for the 15 state of the art laboratories together with metal ceilings within to keep to negative pressure. The partitions also included the specifically built staircase to the new Buttery. We also installed the specialist ceilings and timber partitions to the new auditorium. We carried out flooring throughout and all decorations were completed by our sister company Peveril Decorators.
We were on site for a total of 22 weeks.

Peveril Interiors Limited, Peveril House, Alfreton Road, Derby, DE21 4AG    |    Tel: 01332 344956

A limited company registered in the United Kingdom. Company Number: 2544658

© 2019 by Peveril Interiors. Proudly created with Wix.com